•  

     NAŠE  JE  SAMO  ONO 

         ŠTO  SMO  DRUGIMA DALI . . .

TKO SMO MI?

Ustanovu je osnovala 1997. godine viša medicinska sestra Mira Fernbach. Sjedište Ustanove nalazi se u Nuštru, kraj Vinkovaca, no zdravstvene usluge pruža na području Vukovarsko-srijemske županije. Tijekom godina broj djelatnika se povećavao te Ustanova danas broji 26 djelatnika, najvećim dijelom medicinskih sestara i fizioterapeuta. Stalnim edukacijama i organiziranjem predavanja u Ustanovi u okviru Plana trajnog usavršavanja medicinskih sestara nastoji se održati visoka razina stručnosti medicinskog osoblja te na taj način pružiti kvalitetnu uslugu svojim korisnicima.

Osnovne djelatnosti su provođenje zdravstvene njege i fizikalne terapije u kući bolesnika koje se provode u skladu s ugovorom s Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje.

NAŠA MISIJA...

...nije promijeniti svijet. Naša misija je sadržana u svakodnevnom radu i stručnoj pomoći kojom pridonosimo što bržem postizanju bolesnikove samostalnosti. Dugogodišnje iskustvo u zdravstvu garancija je naše osposobljenosti za kvalitetan i stručan rad.

Ustanova već dugi niz godina pomaže različitim udrugama kao što su Udruga B.a.b.e., Vukovarske iskrice i sl. te time pomaže zajednici u kojoj djeluje.

 

REKLI SU O NAMA...

''Mogu reći sve najbolje za Ustanovu. Sestre su uvijek ljubazne, uslužne...17 godina već koristim njihove usluge, mislim od samih njihovih početaka i jako sam zadovoljna. Uvijek ih zovem kad trebam vaditi krv.''                                                                                                                             korisnica Ana iz Vinkovaca